top of page
DSC_0352.JPG

NIEUWS

15/10/2022

Vanaf 20 oktober verwelkomen wij Femke in onze praktijk.

Zij zal ons ondersteunen aan het onthaal en aan de telefoon, elke weekdag van 8u tot 12u.

Voor het telefonisch vastleggen van afspraken, net als alle telefoons voor praktische vragen of problemen, vragen wij om zo veel mogelijk in de voormiddag op te bellen, Femke zal u dan vlot verder kunnen helpen.
Afspraken kunnen ook nog steeds online gemaakt worden.

Voor het ophalen van attesten of andere papieren, zal u elke voormiddag bij haar terecht kunnen. De glazen deur aan de linkerkant van de praktijk is tussen 8u en 12u open om het onthaal te bereiken.

De telefonische momenten in de namiddag (zoals vermeld op de website en op de agenda) blijven behouden voor het bespreken van resultaten met de arts.  

30/01/2022

Deze wintermaanden met covid-19 en griep zorgen voor een grote drukte. Wij merken dat het daardoor moeilijk wordt om alle telefoons vlot te kunnen beantwoorden.

Daarom willen we jullie volgende tips meegeven:

1. Voor vragen omtrent covid-19, aanvragen van testcodes en het boeken van een afspraak in het testcentrum: alle nodige info vindt U op deze sites:

https://mijncoronatest.be/

https://www.info-coronavirus.be/nl/

2. Een afspraak voor een consultatie op onze praktijk kan ook steeds online geboekt worden op deze site via 'afspraak maken'.

3. Voor niet-dringende vragen en het bespreken van resultaten, vragen wij om rekening te houden met onze belmomenten. Deze kan U terugvinden op deze website.

Bedankt voor jullie begrip!

bottom of page